Valmiina palvelemaan!  Täältä löydät tietoa Inton uusista tehtävänkuvista 

Inton keväinen organisaatiouudistus muutti yhdistyksen työntekijöiden vastuualueita. Muutosneuvottelujen myötä työsuhteita päättyi, tehtävänkuvia muutettiin ja yhdistettiin ja joistakin toiminnoista luovuttiin kokonaan.  Alta löydät tärkeimmät Inton uudet tehtäväkokonaisuudet ja niistä vastaavan Inton työntekijän. Voit edelleen olla yhteydessä keneen tahansa toimistosta – ohjaamme sinut oikean henkilön luo. 

Etsivä nuorisotyö

Miikka vastaa tästä lähtien Inton etsivälle nuorisotyölle tuottamista palveluista, verkostoista ja koulutuksista. Miikkaan voit olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää työmuodosta tai sen rajapinnoista, tarvitset puhujaa, etsiville suunnattua koulutusta tai materiaaleja.  


Työpajatoiminta

Elinan tehtävänä on Intossa vastata työpajatoiminnan ja sen opinnollistamisen kokonaisuuksista. Elinaan voit olla yhteydessä työpajatoiminnan tieto- ja koulutustarpeissa, materiaalien suhteen ja Synergiaseminaariin liittyvissä kysymyksissä. 


Laatu ja vaikuttavuus

Molempien työmuotojen laatutyö (etsivän nuorisotyön laatukriteeristö, STL ja työpajatoiminnan laatuauditoinnit ja -merkit) sekä Sovari-työkalu ovat Reetan vastuualue. Reettaan voit olla yhteydessä myös silloin, kun haluat tietää lisää vaikuttavuustiedon hyödyntämisessä viestinnässä ja vaikuttamisessa. 


Tapahtumat ja sidosryhmäyhteistyö 

Inton tapahtumien tuotannosta ja Inton koulutustarjottimen ylläpidosta vastaa tästä lähtien Katja Uustalo. Katjaan voit olla yhteydessä silloin, kun sinua kiinnostaa toiminnallinen tai taloudellinen yhteistyö tapahtumissa ja koulutuksissa tai kaipaat Inton edustusta tilaisuuteesi. 


Viestintä ja kehittäminen  

Annemari vastaa Inton viestintäkokonaisuudesta, jäsenpalveluiden kehittämisestä sekä hanketoiminnasta. Hänen puoleensa voi kääntyä esimerkiksi verkkosivuihin, sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeeseen tai viestinnän koulutuksiin ja materiaaleihin liittyvissä asioissa. Myös Inton jäsenyyteen liittyvissä asioissa ja hanketoiminnan kysymyksissä Annemari vastaa mielellään. 


Vaikuttamistyö ja hallinto

Timo vastaa Inton hallinnollisista asioista (henkilöstö, talous, yhdistyshallinto) ja vaikuttamistyöstä. Timoon voit olla yhteydessä, mikäli asiasi koskee esimerkiksi jäseneksi liittymistä, rekrytointeja tai yhdistyksen kokouksia. Hän on oikea henkilö Inton sisällä vastaamaan kysymyksiin vaikuttamistyöstä, siihen liittyvistä verkostoista ja materiaaleista. 

Taloushallinnon palvelut Intolle tarjoaa Nuorten Akatemian talous- ja hallintopäällikkö Joonas Stenman, joonas.stenman@intory.fi.

Näissä asioissa sinua auttavat
Aluehallintovirasto ja Opetus- ja kulttuuriministeriö

Into ei osaamiskeskuskauden päätyttyä enää vastaa etsivän nuorisotyön tai työpajatoiminnan koordinaattorien toiminnasta, vaan vetovastuu koordinaattoriverkostojen tapahtumista, perehdyttämisestä ja henkilökohtaisesta tuesta on Aluehallintovirastolla. Olemme kuitenkin edelleen mukana koordinaattoriverkostossa, joten puoleemme voi kääntyä yleisissä kysymyksissä.  

Osaamiskeskuskauden päätyttyä Aikalisä-toiminnan kehittäminen ja koordinaation tuki ei enää kuulu Inton perustehtäviin. Into ja kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus tuki ministeriötä ja etsivän nuorisotyön toimijoita Aikalisä-toiminnan kehittämisessä, perehdytysten järjestämisessä ja koordinaatiossa 1.4.2020-31.3.2024.  

Toiminnan kokonaisuutta, ajankohtaisia asioita ja kehittämistä koskeviin kysymyksiin vastaa nyt opetus- ja kulttuuriministeriö. Etsivän nuorisotyön toimijoiden ensisijaisena tukena toimivat aluekoordinaattorit. 

Autamme kuitenkin yhä mielellämme, mikäli teillä on etsivien nuorisotyöntekijöiden toteuttamaan Aikalisä-toimintaan liittyviä kysymyksiä.  Tarvittaessa asioita viedään eteenpäin valtakunnalliseen Aikalisä-yhteistyöryhmään, jossa etsivää nuorisotyötä edustaa Keski-Suomen alueellinen koordinaattori Pauliina Koljonen (Äänekosken kaupunki). 

Lisätietoa kevään muutosneuvotteluista löydät täältä

Kategoriat

© Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry